Bioloģiskas Bolīvijas balandas (kvinojas) pārslas
No 1.90€
Bioloģiskās Bolīvijas balandas (kvinojas) pārslas ir piemērotas dažādu ēdienu pagatavošanai un pievienošanai brokastu pārslām. Satur daudz šķiedrvielu. Olbaltumvielu avots. Nesatur glutēnu. Piemērots vegāniem.
Bolīvijas balanda satur augu antioksidantus, kas ievērojami labvēlīgi ietekmē veselību.
Salīdzinot ar mūsu ierastajiem graudaugiem (kviešiem, rudziem, rīsiem), bolīvijas balanda olbaltumvielu satura ziņā ir daudz labāka par šīm graudaugu alternatīvām. 8 grami kvalitatīvu olbaltumvielu tasītē vārītas bolīvijas balandas graudaugu ir lieliska izvēle veģetāriešiem un vegāniem.
Karstās putras var pagatavot, piemēram, ar garšvielām vai dārzeņiem; saldās putras var pagatavot ar pienu (kokosriekstu, sojas, mandeļu pienu), riekstiem vai augļiem.
Pagatavošana: aplej ar verdošu ūdeni, atstāj uz 5 minūtēm. Pirms tam var apcept uz pannas.
Receptes
Kvinojas salāti: vārītu, atdzesētu kvinoju sajauc ar vārītām vai konservētām pupiņām, ķirbju sēklām, sīpolu lapām un koriandru. Apkaisiet salātus ar savām iecienītākajām garšvielām un garšaugiem.
Brokastu biezputra: vārītu kvinoju pievieno riekstiem un žāvētiem augļiem.
Zupas ar kvinoju: izmantojiet kvinojuu savās iecienītākajās dārzeņu vai putraimu zupās. Aizstājiet ar to parastos rīsus vai pērļu miežus.
PIEZĪMES. Šeit sniegto informāciju nevar uzskatīt par ieteikumu ārstēšanai vai citiem veselības jautājumiem.
Mēs aicinām jūs pieņemt personīgus lēmumus par veselību, pamatojoties uz savu personīgo pieredzi un ņemot vērā dažādus informācijas avotus.
bioloģiska Bolīvijas balanda 100%
Enerģētiskā vērtība 1510 Kj / 358 kcal
Tauki 5,7 g
- no kuriem piesātinātās taukskābes 1,2 g
Ogļhidrāti 60 g
- no kuriem cukuri 1,5 g
Šķiedrvielas 5,1 g
Olbaltumvielas 14 g
Sāls 0,05 g
Uzglabāt sausā vietā.