Bioloģisks malts kardamons
No 6.80€
Uzlabo kafiju vai ceremonālo kakao ar šķipsniņu kardamona!
Malts kardamons – vērtīga un iecienīta garšviela, kas bagātina gan ēdienus, gan dzērienus. Tradicionāli daudzās valstīs kafiju garšo ar malto kardamonu, to pievieno saldumiem, cepumiem un piparkūkām (īpaši ziemas svētku laikā). Ar kardamonu papildina saldas rauga un citas mīklas smalkmaizītes, tas tiek izmantots arī asāku sautējumu un seitana steiku pagatavošanā. Kardamonam piemīt atsvaidzinoša iedarbība, tāpēc jau senatnē dažās zemēs kardamonu košļāja pēc ēdienreizes, lai uzlabotu mutes aromātu.
bioloģisks malts kardamons 100%
Enerģētiskā vērtība 1302 kJ/ 311 kcal
Tauki 6,7 g
- no kuriem piesātinātās taukskābes 0,68 g
Ogļhidrāti 68,47 g
- no kuriem cukuri 0 g
Olbaltumvielas 10,76 g
Šķiedrvielas 28 g
Sāls 18 g
Uzglabāt sausā, vēsā un tumšā vietā.


