

Bioloģiski kakao sviesta gabaliņi
No 7.30€


Dabīgās superpārtikas pasaulē kakao sviests un RAW kakao sviests ir divas greznas sastāvdaļas, kurām ir atšķirīgas garšas un daudzveidīgi ieguvumi veselībai. Iegūts no kakao pupiņām – Theobroma cacao sēklām – šis samtainais gardums ir ieguvis īpašu vietu gan šefpavāru, gan veselīga dzīvesveida piekritēju, gan šokolādes cienītāju sirdīs.
Kakao sviests un RAW kakao sviests
Kakao sviests tiek iegūts, fermentējot, žāvējot, grauzdējot un presējot kakao pupiņas, lai atdalītu taukus no sausās kakao masas.
RAW kakao sviests, savukārt, tiek apstrādāts zemā temperatūrā, lai saglabātu dabiskās uzturvielas, aromātu un intensīvu garšu.
Klasiskais kakao sviests ir gaiši krēmīgs, ar maigu šokolādes aromātu un zīdainu tekstūru, kamēr RAW versija piedāvā piesātinātāku krāsu un izteiktāku šokolādes noti.
Kakao sviestā esošie aromātiskie savienojumi var uzlabot garastāvokli un radīt mieru, padarot to ne tikai par lielisku kulinārijas sastāvdaļu, bet arī par labsajūtas avotu.
Iespējamās blakusparādības
Kakao sviests parasti ir drošs, ja to lieto mēreni. Tomēr, lielos daudzumos tas var būt pārāk smags gremošanas sistēmai.
Personām ar jutību vai alerģiju pret kakao ieteicams būt piesardzīgiem.
Lietošana
Galvenā sastāvdaļa mājās gatavotai šokolādei, lieliski papildina desertus un konditorejas izstrādājumus, piešķirot tiem bagātīgu tekstūru un mitrumu. To iespējams izmantot arī dabiskajā ādas kopšanā, veidojot krēmus, balzamus un citus ķermeņa kopšanas līdzekļus. Tas baro ādu, palīdz tai saglabāt elastību un sniedz aizsardzību pret apkārtējās vides ietekmi.
Kakao sviests ir grezna dabas dāvana ar unikālu garšu, aromātu un labvēlīgu ietekmi uz veselību. Neatkarīgi no tā, vai esat šokolādes entuziasts, kulinārijas mākslinieks vai veselīga dzīvesveida cienītājs – šis produkts būs vērtīgs papildinājums jūsu ikdienas rituāliem gan virtuvē, gan pašaprūpē.
Avoti
Readcacao.com
Healthline.com
PIEZĪME. Šeit sniegto informāciju nevajadzētu interpretēt kā ieteikumu ārstēšanai vai cita veida veselības problēmām. Aicinām pieņemt lēmumus par personīgo veselību, izvērtējot dažādus informācijas avotus.
100 % bioloģisks kakao sviests (Theobroma cacao) (no bioloģiskās lauksaimniecības)
Enerģētiskā vērtība 900 kcal/ 3766 kJ
Tauki 99,7 g
-no tiem piesātinātās taukskābes 59,7 g
Ogļhidrāti 0,1 g
-no tiem cukuri 0,1 g
Šķiedrvielas 0,01 g
Olbaltumvielas 0,17 g
Sāls 0 g
Uzglabāt vēsā, sausā vietā. Sargāt no tiešiem saules stariem.